Η ιστορία μας

Στους πρόποδες του Αποκόρωνα, σε ένα ορεινό χωριό, τον Τζιτζιφέ, το Παραδοσιακό τυροκομείο Μαστοράκης παράγει εξαιρετικά προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα.
Η ιστορία μας ξεκινάει το 1969…
Το 1969, ο Νικόλαος και η σύζυγος του Στέλλα Μαστοράκη βάζουν όλη τους την τέχνη και το μεράκι και θέτουν τα θεμέλια μιας οικογενειακής επιχείρησης. Ιδρύουν το παραδοσιακό τυροκομείο Μαστοράκη. Με το πέρασμα των ετών , η επιχείρηση εξελίχθηκε, μεγάλωσε και πέρασε στα χέρια των παιδιών τους. Αυτοί, με τη σειρά τους, συνεχίζουν και εξελίσσουν ότι παρέλαβαν. Με άριστη τεχνογνωσία και αγνές πρώτες ύλες, εντάσσουν την παράδοση στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα, ακούραστα και ιδιαίτερο ζήλο.
Για τα προϊόντα μας…
Ως πρώτη ύλη χρησιμοποιούμε το ντόπιο γάλα, που συλλέγουμε από παραγωγούς της Κρήτης. Η αγνή, αυτή, πρώτη ύλη σε συνδυασμό με την τέχνη μας, προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.
Το τυροκομείο μας παράγει αγνά , παραδοσιακά και εκλεκτά προϊόντα . Κάποια από αυτά είναι: Γραβιέρα, Γαλομυζήθρα, Ανθότυρο, Γιαούρτι, Στάκα, Φέτα, Ξινόχοντρος και άλλα.